ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κώστας Πλεύρης: «Έτσι θα ξαπλώσω κάτω τον Ηλία Κασιδιάρη»



«Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ»
Πεπεισμένος πως σε μία μονομαχία με τον Ηλία Κασιδιάρη θα κατάφερνε εύκολα να τον «ξαπλώσει κάτω», εμφανίζεται ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος σχολιάζει επίσης και την άναδρη επίθεση του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του

Πανηγυρισμοί ΝΔΣΟΚ !



ΗΡΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΗΣ ΟΛΌΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΆΦΗΣΗ,



 ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΉ ΑΠΌ ΠΟΤΈ.!

Ολόγυμνη, με σαγηνευτικό βλέμμα που ανασταίνει και νεκρούς.!
Η Ήρα Μελή, πόζαρε μόνο με το άρωμά της για το περιοδικό Playboy και για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με το τέλειο στήθος της.! Απολαύστε την.!

Ρεχάγκελ προς Γερμανούς: Μην υποτιμήσετε την Ελλάδα – Δεν είναι εύκολος αντίπαλος!




Ρεχάγκελ προς Γερμανούς: Μην υποτιμήσετε την Ελλάδα – Δεν είναι εύκολος αντίπαλος!

Μιλώντας στη Γερμανική Bild ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Ότο Ρεχάγκελ, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος για τους Γερμανούς στην επόμενη φάση του Euro.
Αναλυτικά είπε: «Αυτή την Εθνική δεν πρέπει να τηνυποτιμήσει κανείς και ειδικά στα προημιτελικά. Μάχεται το ίδιο καλά όπως έκανε και πριν από οκτώ χρόνια, διαθέτει απίστευτο πάθος και ταυτόχρονα είναιεξαιρετική στην άμυνα.

Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού „Το Χαμόγελο του Παιδιού“ (προθεσμία υποβολής έργων 31/10/2012)



ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ
Ταχ. Διεύθυνση: Georgios Filippou Stutgarterstr. 122, D-70469 Stuttgart

Προκήρυξη 


Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού
 

Η Ομάδα Φίλων Ελληνικού Πολιτισμού Στουτγάρδης διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Στουτγάρδη Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού „Το Χαμόγελο του Παιδιού“
 


1) Ποίημα με θέμα ελεύθερο μέχρι 30 στίχους 


4 στις 4 Η ΝΔ στην ΠΙΕΡΙΑ !!!Το σήριαλ της έδρας.ΠΩΣ το 2-1-1 εγινε 3-1 και ...ΕΚΑΤΣΕ 4-0 !




Πιερία: Όλοι “μπλε”


ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ


Θέμα ωραρίου σε Αρχαιολογικό χώρο και Μουσείο Δίου



Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου


Επιστολή στην προϊσταμένη της ΚΖ’ Εφορείας Αρχαιοτήτων απέστειλε ο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


                                            Εδώ Κατερίνη Blog

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;



...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ...!

ΝΔΟΥΛΟΠΑΣΟΚ


ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ....ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..

Οι 40 ημέρες της ελληνικής πολιτικής "Άνοιξης" και η επάνοδος των μνημονιακών στην εξουσία...




Τελικά, η ελληνική πολιτική άνοιξη κράτησε ακριβώς 40 ημέρες: Από την επαύριο των εκλογών της 6ης Μαϊου μέχρι χθες. Περίπου όσο και η Άνοιξη της Πράγας (φωτό) που κατεστάλη από τα σοβιετικά άρματα το 1968. Τώρα τα άρματα τα έχουν αντικαταστήσει τα ΜΜΕ και η οικονομική ελίτ των τραπεζιτών.

Από σήμερα επιστρέφει ακριβώς στο ίδιο σκηνικό με αυτό που...
προϋπήρχε από το Νοέμβριο μέχρι τις 6 Μαϊου: Μια μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με μία ενίσχυση από το "ΛΑΟΣ της Αριστεράς", την ΔΗΜΑΡ.

Aljazeera: Αναπόφευκτη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ...




Αναπόφευκτη χαρακτηρίζει την έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το διεθνές δίκτυο Aljazeera. Σε σημερινό άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του επισημαίνεται ότι «παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες ψήφισαν το κόμμα που είναι υπέρ των οικονομιών μέτρων σταθερότητας,  τα μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλλει η Τρόικα στη Ελλάδα ‘παραλύει’ ότι έχει απομείνει στην ελληνική οικονομία».

Σύμφωνα με το Aljazeera,  αρκετοί είναι

Η ρίγανη σκοτώνει τον καρκίνο του προστάτη



H ρίγανη είναι ένας αρωματικό θαμνώδες φυτό που αφθονεί στην ελληνική φύση. Χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κουζίνα, ενώ φημίζεται και για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.  

Τα προτερήματα όμως της ρίγανης δεν περιορίζονται στο να δίνει νοστιμιά και στο να....καταπολεμά τα βακτήρια: ένα συστατικό της θεωρείται ότι σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. 

Έρευνα που δημοσιεύεται από την Ένωση Αμερικανικών Εταιρειών Πειραματικής Βιολογίας υποστηρίζει πως ένα από τα βασικά συστατικά της ρίγανης, η καρβακρόλη, καταπολεμά τον καρκίνο του προστάτη.

Η ώρα της Δικαιοσύνης για τους πρωταίτιους του Μνημονίου: Άμεσα Εξεταστική Επιτροπή!



Μια μεγάλη είδηση βγήκε από την συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένου: Ότι και οι δύο είναια αποφασισμένοι να "καθίσουν στο σκαμνί" αυτούς που οδήγησαν την χώρα στο Μνημόνιο και εκμεταλλεύθηκαν τις θέσεις τους προς ίδιον όφελος. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Α.Σαμαρά:

"Πρώτο μας μέλημα είναι η δημιουργία εξεταστικής Επιτροπης η οποία θα διερευνήσει το πως φτάσαμε στο Μημόνιο το 2010, το αν θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει και ποιοι έχουν επωφεληθεί από την είσοδο της χώρας το Μνημόνιο. Ο Α.Σαμαράς θεωρεί το δεύτερο Μνημόνιο "κατά συνθήκη" δηλαδή αναγκαστικό, αλλά όχι το πρώτο το οποίο οδήγησε την Ελλάδα εδώ που είμαστε σήμερα. Υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα κλειδιά των οποίων ο ρόλος πρέπει να διερευνηθεί όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνταντίνου, ο Θ.Πάγκαλος κλπ".

Θα τη βγάλουμε την 28η Οκτωβρίου;



Άντε και φτιάχνουν κυβέρνηση, άντε και είναι τρεις οι κυβερνητικοί εταίροι, άντε και ξανάρχεται η Τρόικα.

Γιατί έχω την αίσθηση ότι πριν κλείσει η εβδομάδα ή άντε ο μήνας, θα αρχίσουν τα στοιχήματα για το εάν αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τα Χριστούγεννα ή ακόμα και τη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Μπορεί μέσα στη βοή της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου να ξεχάσαμε τι ακριβώς μας ζητούν οι δανειστές μας για να αποδεσμεύσουν την επόμενη δόση, μπορεί επίσης να «ψελλίζουν» και επισήμως ότι μπορεί και να μας δώσουν μια ανάσα χρόνου στη προσπάθεια μείωσης του Ελλείμματος, ωστόσο οι βασικές εκκρεμότητες είναι εκεί και περιμένουν το νέο οικονομικό επιτελείο, τη νέα κυβέρνηση.






Συνεχίζοντας από εκεί που είχαμε σταματήσει τον Απρίλιο, οι δανειστές περιμένουν κατ' αρχήν το... σχέδιο περικοπών ύψους 14 δις ευρώ, το οποίο ακόμα κι αν μοιραστεί σε περισσότερα από δύο χρόνια- όπως προβλέπει το Μνημόνιο- είναι προφανής η δυσκολία εκπόνησης, πόσο μάλλον ανακοίνωσης και ψήφισης του εν λόγω σχεδίου.


Πέθανε στην Ουάσιγκτον ο Αλκέτας Παναγούλιας



Image
Την τελευταία του πνοή άφησε στο σπίτι του στην Ουάσιγκτον ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική ομάδα στις τελικές φάσεις του Euro 1980 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994. «‘Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.
Η κηδεία του θα γίνει στην αμερικανική πρωτεύουσα, αν και υπήρξε η σκέψη η σορός του να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, την αγαπημένη του πόλη.
Το βιογραφικό του

Μεταβολισμός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε



Ο μεταβολισμός, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι το σύνολο των χημικών και φυσικών διαδικασιών μέσω των οποίων το φαγητό αφομοιώνεται... από τον οργανισμό και μετατρέπεται σε θερμότητα (που χρησιμεύει στη διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας του σώματος), μια μηχανική ενέργεια που κινεί τους μυς και καταναλώνεται αμέσως καθώς και ενέργεια που αποθηκεύεται με τη μορφή γλυκογόνου (ενός σακχάρου που υπάρχει στους μυς και στο συκώτι) και λίπους, στο λιπώδη ιστό.

"Έκρηξη ακόμα και με πρωθυπουργό τον ... Χριστό"!


Λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών το Reuters μεταδίδει ότι ο μεγάλος νικητής των εκλογών ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι "Οι διχασμένοι Έλληνες ρισκάρουν κοινωνική έκρηξη" με το χθεσινό αποτέλεσμα που έφερε νέα κυβέρνηση υπέρ του Μνημονίου στην εξουσία".
Σε ανάλυση του Michael Scot αναφέρεται ότι "Μπορεί να κέρδισε η Νέα Δημοκρατία, αλλά ο πραγματικός νικητής είναι το κόμμα της αριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υπάρξει αλλαγή στο μίγμα της πολιτικής θα έχουμε κοινωνική έκρηξη ακόμη και αν έλθει ο Ιησούς Χριστός να διοικήσει την χώρα" φέρεται να δηλώνει ένας σύμβουλος της κυβέρνησης στο Reuters.

"Τίποτα δεν θα μπορέσει να αλλάξει την πορεία της Ελλάδας προς το χάος, αν ακολουθηθεί η ίδια πολιτική και η κυβέρνηση θα καταρρεύσει πολύ σύντομα υπό το βάρος της κοινωνικής αναταραχής" καταλήγει το ητλεγράφημα.

Χθες ο Ν.Ρουμπινί έδωσε "ζωή" έξι μηνών στη νέα κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, προβλέποντας ότι"Θα καταρρεύσουν με πάταγο".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυβέρνηση μέχρι την Πέμπτη


Στόχος του Προέδρου της ΝΔ είναι μέχρι την Πέμπτη να έχει σχηματιστεί κυβέρνηση. Γι αυτό μέσα στην ημέρα θα προσπαθήσει να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις με στόχο να δημιουργηθεί άμεσα κυβέρνηση συνεργασίας.Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε
από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα συνεργαστεί με την ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να απευθυνθεί στο ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες – αν και με τον Πάνο Καμμένο είναι ελάχιστα τα περιθώρια συνεργασίας. «Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί» είπε κατηγορηματικά ο Αντώνης Σαμαράς.