ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα φορολογικά τεκμήρια δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό (τουλάχιστον) κράτος και δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου στον κόσμο.

Αν αυτό δεν είναι
η μέγιστη απόδειξη ότι το ίδιο το κράτος θεωρεί (ή κάποιους συμφέρει να θεωρεί)  τους πολίτες του κατά τεκμήριο απατεώνες, τότε τι είναι;

Τσόμσκι: Κτηνώδης η συμπεριφορά των Βρυξελλών προς τους Έλληνες.


Ο Νόαμ Τσόμσκι εξαπέλυσε επίθεση στους δανειστές της Ελλάδας και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, υπογραμμίζοντας ότι η συμπεριφορά τους απέναντι στην Ελλάδα είναι κτηνώδης. Εκτίμησε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη αντίσταση από την Ελλάδα, αν είχε στο πλευρό της την υποστήριξη των προοδευτικών αριστερών από την Ευρώπη.

H πόλωση «πουλάει».




Του Χρήστου Γιανναρά
Μ​​ε τα μέτρα της κοινής λογικής και διάθεση αισιόδοξη, θα μπορούσαμε ίσως να συμπεράνουμε ότι η ελλαδική κοινωνία επέδειξε, τα τελευταία είκοσι χρόνια, σημάδια παρήγορης πολιτικής ωριμότητας. Σε πείσμα της πανθομολογούμενης και βασανιστικής για όλους ανικανότητας και ευτελισμού του πολιτικού μας συστήματος. Σε πείσμα και της μεθοδικής προσπάθειας για την εξηλιθίωση
του ελλαδικού πληθυσμού.

(Δεν είναι σχήμα λόγου να μιλάμε για μεθοδική προσπάθεια εξηλιθίωσης, ούτε συνωμοσιακό ανάλογο του «ψεκασμού». Πρόκειται για τη λειτουργική προϋπόθεση του εμπορευματικού χαρακτήρα των MME. Για την προκλητικά προφανή ορθολογική μεθόδευση καταστροφής της προφορικής και γραπτής γλώσσας στο ελλαδικό σχολειό. Για την ανεμπόδιστη εξάρθρωση και διαστροφή της στο πανεπιστήμιο, στο δικαστήριο, στο κοινοβούλιο. Γίνεται κατάδηλη η μεθοδική εξηλιθίωση και με τον αποκλεισμό της λογικής του δημοσίου συμφέροντος από τη λειτουργία του συνδικαλισμού, του τραπεζικού συστήματος, των εργολαβιών και προμηθειών του Δημοσίου).