ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ παράπονα των αντρών και παράπονα των γυναικών στο σεξ...




ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι η ερωτική επαφή με τον σύντροφό τους δεν είναι συχνή. Το σεξ δηλαδή μέσα στη σχέση όσο περνάει ο καιρός μειώνεται. Κι αυτό δεν είναι καλό!
2. Αργεί η ερωτική διέγερση του συντρόφου. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα συχνό φαινόμενο της εποχής και παρόλα τα προβλήματα που μπορεί να δικαιολογούν το άγχος και το στρες είναι μια κατάσταση που μια γυναίκα είναι δύσκολο να διαχειριστεί.
3. Ο σύντροφος δεν περιμένει και την σύντροφό του να έρθει σε οργασμό. Και στο μυαλό μιας γυναίκας αυτό μεταφράζεται ως "σκέφτεται μόνο τη δική του ικανοποίηση".
4. Έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραπονιούνται για τον σύντροφό τους και τις επιθυμίες τους.... Και δηλώνουν πως συχνά έρχονται αντιμέτωπες με φράσεις και καταστάσεις του τύπου: "Γιατί δεν κάνεις αυτό, γιατί δεν κάνεις εκείνο...."
5. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι ο σύντροφός τους δεν είναι τρυφερός. Με λίγα λόγια νιώθουν ότι κάνουν σεξ και όχι έρωτα.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ
1. Οι άντρες παραπονιούνται ότι συνήθως η σύντροφός τους δεν θέλει σεξ χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις: "είμαι κουρασμένη, έχω πονοκέφαλο, είμαι αδιάθετη".
2. Παραπονιούνται ότι η διαδικασία είναι μονότονη και δεν υπάρχει φαντασία στην ερωτική πράξη. Ότι η κοπέλα είναι αρνητική σε κάτι καινούριο που θα βγάλει περισσότερη ένταση. Δεν είναι πρόθυμη να δοκιμάσει καινούρια πράγματα.
3. Η γυναίκα τον ακυρώνει όποια φορά δεν είναι έτοιμος ή αν εκσπερματώσει νωρίτερα.
4. Ο άντρας παραπονιέται και για την γκρίνια. Ότι η σύντροφος γκρινιάζει που εκείνος δεν είναι τρυφερός...
Κάποια παράπονα είναι κοινά και κάποια άλλα συμπληρωματικά. Το σίγουρο είναι πως στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού δημιουργούν προβλήματα. 

Η ΠΑΠΑΔΙΑ "ΕΦΑΓΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑ



Μέσα σε 24 ώρες εξιχνιάστηκε η 
δολοφονία του 52χρονου ιερέα στο 
21ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πύργου 
- Κυπαρισσία στα όρια του χωριού
 Σαμικό στην Ηλεία. Δράστης είναι 
ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος 
διατηρούσε ερωτικές επαφές με τη 
43χρονη σύζυγο του ιερέα.

“Θα πάρω τα μέτρα ας κι ας πέσω”. Μωρέ, πέσε εσύ….!


Ο πρωθυπουργός δηλώνει αποφασισμένος να μας ξεκάνει λέγοντας “θα πάρω τα μέτρα κι ας πέσω”. Καλύτερα να πάρεις τα μέτρα σου γιατί αν πέσεις ή σε “πέσουν” από μεγάλο ύψος δε σε βλέπω να ξανασηκώνεσαι.

Κι όχι μόνο για τα μέτρα αλλά και για κάτι εξεταστικές του πως φτάσαμε στο Μνημόνιο, για κάτι διορισμούς στη Βουλή, για κάτι φιλοξένιους Δίες, για κάτι επανεκκινήσεις της οικονομίας, για κάτι ξεπουλήματα της Θράκης, για κάτι πλήρεις απαξιώσεις των ενόπλων δυνάμεων, για κάτι εγκλήματα με τις συλλογικές συμβάσεις κτλ.

Διότι “Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό”

Τέλος πάντων, μωρέ πέσε εσύ πρώτα…


 http://freepen.gr/?p=8164