ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

97 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



Προσλήψεις: 4.073 νέες θέσεις στο Δημόσιο


  Η τριμελής επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών ενέκρινε τη σύναψη 4.703 συμβάσεων προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες

Η ΠΙΕΡΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 41ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ




Μελωδικό καλωσόρισμα  στο 41ο Φεστιβάλ Ολύμπου θα κάνουν μουσικά σύνολα από τους τρείς Δήμους της Πιερίας , την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 και ώρα 20.00 στην  Κεντρική Πλατεία Κατερίνης , μία εβδομάδα πριν από

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2012




ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ...


ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΤΡΕΧΕΙ..! 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. Βαρουφάκη στο νέο "Τσάρο" της οικονομίας Γ. Στουρνάρα



Με μια επιστολή-άρθρο ο γνωστός οικονομολόγος Γ. Βαρουφάκης αναφέρεται στην επιλογή του Γ. Στουρνάρα ως νέου τσάρου της οικονομίας και δίνει συμβουλές στο νέο υπουργό Οικονομικών.
Στην επιστολή που δημοσιεύεται στο protagon.gr ο κ. Βαρουφάκης, γράφοντας σε πρώτο πρόσωπο, αναφέρει στο Γ. Στουρνάρα τις συμπληγάδες που έχει να αντιμετωπίσει τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό και τον συμβουλεύει για τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει.
Αναλυτικά η επιστολή



«Από την μία μεριά θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Από την άλλη, λόγω της ειλικρινούς φιλίας μας, νιώθω την ανάγκη να πω ότι άξιζες κάτι καλύτερο από το τιμόνι της οικονομίας αφού το πλοίο προσέκρουσε στα βράχια.

OLYMPOUS. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Παπανδρέου - Χριστόφιας: οι μοιραίες ηγεσίες



thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Πλήρης η υπαγωγή και της Κύπρου στη μνημονιακή τρόικα ύστερα από την υποβολή αιτήματος δανειοδότησης από τον Χριστόφια στο ΔΝΤ. Όλες οι κακές προβλέψεις για την Μεγαλόνησο επιβεβαιώθηκαν, έστω και αν πολλοί ήταν αυτοί που αρνούνταν να δουν τη σκληρή πραγματικότητα. Πλέον η Κύπρος παίρνει τον δρόμο της Ελλάδας και η ψευδαίσθηση οικονομικής ισχύος που είχε αναπτυχθεί μετά την ανακάλυψη ενεργειακών κοιτασμάτων στην ΑΟΖ της έχει γίνεισυντρίμμια.
Θα μπορούσε να θεωρηθεί εμμονή. Ή ίσως... εθνικιστική αγκύλωση. Όμως πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι, σχεδόν μόνοι, από την αρχή της ελληνικής μνημονιακής περιπέτειας, παραλληλίζαμε, συγκρίναμε και συσχετίζαμε το Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο με το ελληνικό μνημόνιο. Οι λόγοι ήταν απλοί:

Στον τελικό του Euro η Ισπανία



Τα 120 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα και της παράτασης του 1ου ημιτελικού του Euro 2012 δεν στάθηκαν αρκετά προκειμένου Ισπανία και Πορτογαλία να λύσουν τις διαφορές τους και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι Ισπανοί χρειάστηκαν και την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι για να κερδίσουν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και θα περιμένουν το αποτέλεσμα του 2ου ημιτελικού ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία για να μάθουν τον αντίπαλό τους στη διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου.


http://www.newsbeast.gr/

ΔΙΟΓΕΝΗΣ




Ποιός ήταν ο Διογένης;


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ


(400/390-328/323Π.Χ.)
Υπήρξε ο πιο ριζοσπαστικός εκπρόσωπος του κυνισμού αν και θεμελιωτής του θεωρείται ο Αντισθένης, ο οποίος υπήρξε δάσκαλος του Διογένη. Σύμφωνα με την παράδοση ο Διογένης έφτασε στην Αθήνα στα μέσα του 4ου αιώνα αφού εξορίστηκε από την γενέτειρά του Σινώπη , όπου μαζί με τον τραπεζίτη πατέρα του είχε παραχαράξει το νόμισμα της πόλης.

50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες γυναικών για τους άνδρες!



Διαβάστε 50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες των γυναικών για τους άνδρες:
01. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;
Παντρέψου τον
 

02. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;
 


Γίνε η γραμματέας του
 

03. Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό;
 

Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι
 

04. Πως καταλαβαίνεις οτι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;
 

Αρχίζει με την φράση " Η γυναίκα μου είπε....."
 

05. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
 

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια;



Το πιο σκοτεινό γεγονός της κρίσης στα Ίμια που έφερε Ελλάδα και Τουρκίαένα βήμα πριν τον πόλεμο στο Αιγαίο το Γενάρη του 1996, είναι ο ομαδικός θάνατος των 12 τούρκων κομάντοςπου ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα εκείνη...
Δεκαεπτά ημέρες μετά τη νύχτα τωνΙμίων οι 12 τούρκοι κομάντοςξεκινώντας από το ναύσταθμο του Ακσάζ κοντά στη Σμύρνη μ' ένα ελικόπτερο τύπου S-70A Black Ηawk,θα βρουν όλοι οικτρό θάνατο καθώς το