ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP Καλά λόγια επιτέλους για την Ελλάδα!



Αίσιο τέλος στο θρίλερ διαρκείας δίνει το Eurogroup, ανάβοντας το πράσινο φως για την ανταλλαγή των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου και τη νέα δανειακή σύμβαση. Κορυφαίοι κοινοτικοί παράγοντες μίλησαν με εγκωμιαστικά λόγια για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η Αθήνα. «Η Ελλάδα είχε καιρό να ακούσει καλά λόγια» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Ευ. Βενιζέλου

Καλά λόγια επιτέλους για την Ελλάδα!

Το εκατομμύριο και η ντροπή του δημόσιου λόγου...



thumb
Είναι τραγική η αβάσταχτη ελαφρότητα του δημόσιου λόγου. Και καλά οι πολιτικοί μάς έχουν συνηθίσει, αλλά ένας έντιμος εισαγγελέας, δημόσιος πια λειτουργός, ως πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής να πηγαίνει σε επιτροπή της Βουλής και να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα μιλώντας για βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ τον Μάιο του 2010, όταν η χώρα κινδύνευε να χρεοκοπήσει; Κανείς δεν κατάλαβε ποιος ήταν ο στόχος της κουβέντας αυτής, που ήταν τελικά καφενειακού τύπου, αφού η νόμιμη συναλλαγή, όπως είπε, αφορούσε σύζυγο βουλευτή και μάλιστα επιχειρηματία στη ναυτιλία, ο οποίος καθημερινά διακινεί ποσά, και η μεταφορά δεν έγινε στην Ελβετία, αλλά στο Λονδίνο. Άλλα αντί άλλων, δηλαδή, και έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται η Ντόρα Μπακογιάννη, αφού ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο ζήτημα στη συναλλαγή, ο χειρισμός του θέματος από τον Νικολούδη ήταν τόσο τραγικός, όσο και ο ρόλος του αρμόδιου αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη, που θα έπρεπε συστηματικά και κυρίως χωρίς πολλά σχόλια να μαζέψει το θέμα. Μια ακόμα αρλούμπα αποδεικνύει πώς γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα, στο ποδάρι και χωρίς κανέναν σχεδιασμό. Όλοι τελικά δουλεύουν για να απολαμβάνει ο Γιακουμάτος τα περίφημα δεκαπεντάλεπτα δημοσιότητας...   Α.Χ.

Το νέο κόμμα της Τζούλιας

Το είπε και το έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου! Ίδρυσε το κόμμα της και θα κατέβει στις εκλογές!
Θυμόμαστε όταν η Τζούλια βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου καναλιού της Κύπρου και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά...
ε, τώρα είπε να το πράξει! Συγκεκριμένα η Τζούλια είχε τότε πει στο onlycy: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες... Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει... και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις».
gossiptv


Με τούμπες άνοιξε η χθεσινή βραδιά στον ψαλίδα στη Λεπτοκαρυά

Κων/νος Γιάντσιος: απόλυτ

 α συνυφασμένος με το

 κλίμα της εποχής

«Τα πράγματα είναι

 δύσκολα αλλά δεν πρέπει

να μιζεριάζουμε 

άλλα Πρέπει να μπούμε σε

μια διαδικασία  να

 βρεθούμε μεταξύ μας και

 να πιστέψουμε ο ένας στον άλλο.Οι νέοι μπορούν

να πάρουν πολλά πράγματα από τους παλιότερους,

 αρκεί οι παλιοί να τους ανοίξουν τις πόρτες να 

μπουν μέσα»


.Αυτός που δεν βγαίνει να δηλώσει τι είναι, 

«για μένα όποιος δεν έχει θέση είναι κότα.» …



Ο ΜΠΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ !!!

Ο ΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ... Ο ΓΚΟΥΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜMΕΝΟΟ!!!!ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑΑ!!!ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΤΟΡΑΑΑ!!!...ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ...!!!!