ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ξένοι αγοράζουν σε χαμηλές τιμές εξοχικά στην Ελλάδα.




Η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε αναλυτικό ρεπορτάζ στις οικονομικές της σελίδες, επισημαίνει ότι τελευταία έχει αυξηθεί το διεθνές ενδιαφέρον για την αγορά εξοχικών κατοικιών στην Ελλάδα. Οι αγοραστές δεν είναι, όπως θα περίμενε κανείς, μόνο Βορειοευρωπαίοι, αλλά προέρχονται κατά 15%

Πόλεμος στο Αιγαίο - Τα συγκλονιστικά στοιχεία της απόρρητης έκθεσης της CIA.

Συγκλονιστικά στοιχεία για τις δραματικές εξελίξεις στο Αιγαίο τα προηγούμενα χρόνια και για την απειλή πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δίνει η απόρρητη έκθεση της CIA που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Φρούρια χαρακτήριζε η CIA τα νησιά, αλλά και
την περιοχή της Θράκης, προβλέποντας ότι οι Τούρκοι αν τολμήσουν επέμβαση θα “φάνε τα

Νέα μέτρα 4,5 δισ. ευρώ απαιτούν Βερολίνο και ΔΝΤ για να συνεχίσουν την... «διάσωση».

Άμεσα σκληρά μέτρα ύψους 4,5 δις ευρώ ή να βρεθεί διακοπή του προγράμματος και της χρηματοδότησης είναι πλέον οι επιλογές της Ελλάδας μετά την άτυπη συμμαχία εναντίον της αποκάλυψαν οι χθεσινές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε.

FT: Ελληνική τραγωδία - Πόσο μπορεί να αντέξει ένα έθνος;

«Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει εξαφανιστεί από τα μυαλά πολλών στην Ευρώπη, ωστόσο στο εσωτερικό της χώρας ο πόνος γίνεται όλο και χειρότερος», αναφέρει ρεπορτάζ των Financial Times που φέρει τον τίτλο «Ελληνική τραγωδία-Πόσο μπορεί να αντέξει ένα έθνος;».