ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ! Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ




ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ! 
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ!
Τα ψέματα τελείωσαν! Οι βρώμικοι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι της ΕΕ μαζί με την εγχώρια μεγαλοαστική καμαρίλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ εκβιάζουν αδίστακτα τον ελληνικό λαό, ακόμα και το «εσωτερικό» των κομμάτων τους.

Τι πρέπει να διαθέτει ένας υποψήφιος




Του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη 
Οι πολίτες αυτής της χώρας θα πρέπει να γνωρίζουν πως σύντομα με την ψήφο τους θα κληθούν να  αποφασίσουν για το μέλλον της. Η ψήφος πρέπει να είναι μία σύνθεση τριών επιλογών που κάνει ο ψηφοφόρος: Πρώτα ο ψηφοφόρος επιλέγει τον υποψήφιο πρωθυπουργό. Στη συνέχεια επιλέγει έμμεσα τους υποψήφιους υπουργούς που θα στελεχώσουν το υπουργικό συμβούλιο και τέλος τους βουλευτές που θα καταλάβουν τις θέσεις των 300 καθισμάτων της Βουλής. Παραδοσιακά κριτήρια επιλογής βουλευτών, υπουργών και πρωθυπουργού, όπως τα ρουσφέτια, η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις των ψηφοφόρων κτλ, έχουν ξεπεραστεί από τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί. Πλέον η ικανότητα ενός υποψηφίου να μιλάει με γενικότητες, να υπόσχεται, να κουνάει το δάχτυλο χωρίς να λύνει τα προβλήματα δεν είναι αρκετή. Η χρησιμότητα και καταλληλότητά του στην διαχείριση των κοινών και την έμπρακτη ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών είναι απαραίτητη.

ΤΡΩΕΣ, Κωνσταντίνος Π. Καβάφης, 1905




Νομίζω ότι είναι αρκετά επίκαιρο. Ελπίζω να ξυπνήσει κάποιες συνειδήσεις, που ακόμη επιμένουν να εθελοτυφλούν και να αρνούνται να δεχτούν τα πραγματικά δεδομένα, γιατί απλά δεν τους βολεύουν!..........



Είν' η προσπάθειές μας, των συφοριασμένων,
είν' η προσπάθειές μας σαν των Τρώων.
Κομμάτι κατορθώνουμε, κομμάτι
παίρνουμ' επάνω μας κι αρχίζουμε
νά 'χουμε θάρρος και καλές ελπίδες.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Π....Ρ.....Ο.....Σ.....Ο.....Χ.....Η...........
Εάν λάβετε ένα μήνυμα που ονομάζεται «καρτ-ποστάλ», ακόμα κι αν σας σταλεί από έναν φίλο, μην το ανοίξετε! Κλείστε τον υπολογιστή σας αμέσως. Αυτός είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN. Έχει χαρακτηριστεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός. Αυτός ο ιός αποκαλύφθηκε χθες από τη McAfee, και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος αντιμετώπισης για αυτό το είδος του ιού. Αυτός ο ιός καταστρέφει απλά τον Τομέα Zero του σκληρού δίσκου, όπου αποθηκεύονται οι ζωτικής σημασίας πληροφορίες. Αντιγράψτε  και να το στείλετε στους φίλους σας

Πρώτος μάγκας ο Κουβέλης



Ο νέος κύριος "τίποτα". Δεν έχει σαφή θέση σε κανένα θέμα, δεν απαντάει σε τίποτε, δεν καταλάβαμε καμία θέση του, δεν απαντά στην ερώτηση "δέχεστε ή όχι τα μέτρα" και αλλάζει ατζέντα με αερολογίες για ισοδύναμα μέτρα, πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα και επενδυτικά ομόλογα.

Αν είσαι έξω απ΄το χορό, απαντάς θεωρητικολογώντας κι άλλοι ..
τρέχουν να βγάλουν το φίδι απ΄την τρύπα.
Τελικά, αν ήσουν Πρωθυπουργός χθες, τι θα αποφάσιζες κ.Κουβέλη;
Εναντίον των μέτρων είμαστε όλοι. Στην πράξη όμως, όταν ο δανειστής σου λέει "no metra, no money" τι κάνεις;

Τι θέλουν οι ελληνίδες στο σεξ;



Αγάπη και πολύ συναίσθημα φαίνεται ότι θέλουν οι Ελληνίδες για να απολαύσουν την ερωτική πράξη, όπως προκύπτει από μεγάλη παγκόσμια έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών.


Εννέα πράγματα που δεν ξέρεις και δεν φαντάζεσαι για το Facebook!!!




Μπορεί το Facebook να αλλάζει συνεχώς ρυθμίσεις και να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά για να προστατεύσεις το λογαριασμό σου αλλά δεν είναι μόνο αυτό που αγνοείς για το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Διάβασε δέκα πράγματα που πιθανόν δεν ξέρεις και σίγουρα δεν φαντάζεσαι για το Facebook.


ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ


Τα δίμετρα έχουν πρόβλημα...;;;;

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας ο πρώην δικαστής Ευάγγελος Καλούσης, καθώς εξέτισε τα τρία πέμπτα της ποινής του. Eίχε κριθεί ένοχος για αδικήματα σχετικά με τη δράση του...
παραδικαστικού κυκλώματος.

Είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 20 ετών και 2 μηνών, όμως στη συνέχεια, το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον καταδίκασε σε κάθειρξη 12 ετών.

ΔΙΑΛΕΧΤΕ...


ΔΙΑΛΕΧΤΕ...

ΛΕΥΤΑ...ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ...!

Από Orfeasleivithra Olympos

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ...ΟΙ ΚΟΤΕΣ ...;;;;ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΝΤΙΚΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ <ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΑ...! ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!!!!!!!!!!!


Από Orfeasleivithra Olympos

EΔΩ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ Η ΟΡΦΙΚΗ ΠΛΑΖ...!

από Orfeasleivithra Olympos

EΔΩ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ : Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ...!
ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ 
Η ΟΡΦΙΚΗ ΠΛΑΖ...!

Η ΟΡΦΙΚΗ ΠΛΑΖ...!

Ο λύκος κι αν εγέρασε… – 31χρονη Κολομβιανή το νέο αμόρε του Μπερλουσκόνι




Τα χρόνια που τους χωρίζουν δεν είναι ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3, είναι 44 ολόκληρα χρόνια. Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να «πειράξει» τον καβαλιέρε. Τη γνώρισε σε ένα κατάστημα με ρούχα, την ερωτεύτηκε κι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα…



Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τη μυστική βάση του Χίτλερ στην Ανταρκτική!


Απίστευτη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η επιστημονική έρευνα των Ρώσων βιολόγων στην Ανταρκτική.

Μετά την επιτυχία της γεώτρησης στη λίμνη Βόστοκ και τον ενθουσιασμό των επιστημόνων φαίνεται ότι κοντά στη λίμνη ανακαλύφθηκε μυστικό οχειρό των... 
Ναζί!

" Αδειασμα " Πούτιν στα Σκόπια - Παραδέχεται την Eλληνικότητα του Μ. Αλεξάνδρου ...!!!



Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015


Kυριακή παραδίδουν τη χώρα, όπως το 1941 – «Οχυρώνονται» εν όψει Ειδικού Δικαστηρίου



Tην Κυριακή θέλουν να περάσουν το σύμφωνο παράδοσης της Ελλάδας, ενώ απόψε το βράδυ οι τρεις αρχηγοί της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, υπό την επίβλεψη του τραπεζίτη Λ.Παπαδήμου, θα επισφραγίσουν το όνειδος που κατ’ευφημισμόν, καλείται «PSI» και «δανειακή σύμβαση».

32 χρόνια από το θάνατο του «Αρχαγγέλου της Κρήτης» Νίκου Ξυλούρη


από Orfeasleivithra Olympos



Τριάντα δύο χρόνια έχουν περάσει από το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου του 1980, όπου σίγησε...
για πάντα η φωνή  του «Αρχαγγέλου της Κρήτης».

Ο Νίκος Ξυλούρης, χτυπημένος από τον καρκίνο, πεθαίνει συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο. Αν και η καριέρα του βρίσκεται στο απόγειό της, ο ίδιος υποφέρει από έντονους πόνους στο κεφάλι και στο θώρακα.


Ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και εισάγεται για εξετάσεις στο Memorial Hospital, όπου διαπιστώνεται ότι πάσχει από καρκίνο. Έπειτα από πολλαπλές εγχειρήσεις επιστρέφει στο σπίτι ενός φίλου του στο Πόρτο Ράφτη και προσπαθεί να νικήσει την επάρατο νόσο. Την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου του 1980, μπαίνει στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιώς για νέες εξετάσεις.

Την επόμενη μέρα, όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται και το βράδυ της Πέμπτης πέφτει σε κώμα.

Άπαντες θα γνωρίζετε την ιστορία αυτού του σπουδαίοπυ προσώπου της πατρίδας μας! Ας την ξαναθυμηθούμε όμως…

Μήπως η διάλυση του ευρώ είναι η μόνη λύση;



Φέτος έχουμε την δέκατη επέτειο του ευρώ, η έλευση του οποίου θα έφερνε υποτίθεται μια νέα εποχή, όχι μόνο οικονομικής ευημερίας, αλλά και πραγμάτωσης του ευρωπαϊκού οράματος.
Όσο όμως κλιμακώνεται η κρίση, τόσο ξεθυμαίνει και ο αρχικός ενθουσιασμός για το ευρώ σε πολλές χώρες. Κάποιες μάλιστα που περίμεναν πως και πώς να ενταχθούν, άρχισαν να το ξανασκέφτονται.