ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Να τι είναι η γυναίκα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Να τι είναι η γυναίκα... κατά τον χριστιανισμό!

«Τι είναι η γυναίκα;

 Αιτία Διαβόλου,
 ανάπαυση όφεως,
 Διαβόλου παραμυθία,
 απαρηγόρητος οδύνη,
 υποκαιόμενη κάμινος,
 ξενοδοχείον ασώτων,
 εργαστήριον δαιμόνων (!). . . .

Τι είναι η γυναίκα;Φίλτρον πονηρίας,....
 αναίσχυντον θηρίον,
 ακράτητος ορμή (;)
 αχαλίνωτον στόμα,
 μυστηρίων θρίαμβος,
 σκοτίας οδηγός, 
παραπτωμάτων δάσκαλος,
 απολαύσεως πονηρία,
 ακόρεστος επιθυμία,
 κολάσεως αιωνίου πρόξενος....

Τι είναι η γυναίκα;

Η Ρωσία "λύνει" το θέμα της "ΑΟΖ Μεγίστης"




Image

Σαφή και ξεκάθαρη θέση  υπέρ της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομική Ζώνης όπως αυτή συνιστάται από την περίληψη της Μεγίστης (Καστελόριζου) σε αυτήν, παίρνει η Ρωσία σήμερα:


Η Ελλάδα των 500 ευρώ και οι παρουσιαστές του μισού εκατομμυρίου ...(ΒΙΝΤΕΟ)





Ένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση με τίτλο «Τι τρέχει με τους Έλληνες» ετοίμασε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας.
Η Ελληνίδα δημοσιογράφος αν και είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητή στην Σουηδία, δεν διστάζει να πάει κόντρα και να βρεθεί στα τηλεοπτικά παράθυρα της σουηδικής τηλεόρασης και να υποστηρίξει τους Έλληνες!

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



ΜΥΘΩΔΙΑ: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ


ΜΥΘΩΔΙΑ: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ




Το καλοκαίρι του 2001 (αν δεν κάνω λάθος) ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έκανε μια συναυλία στις στύλες του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα και το μουσικό έργο που παρουσίασε ονομάζετε Μυθωδία.
Λέγεται ότι την είχε συνθέσει από το ΄93 και ότι την είχε κάπου καταχωνιασμένη, ώσπου η NASA, ζήτησε από διάφορους συνθέτες κάποιο μουσικό θέμα το οποίο θα γινόταν ο ύμνος για την αποστολή ενός δορυφόρου στον Άρη, που θα χαρτογραφούσε τις υπόγειες ποσότητες νερού (πάγου). Υπήρξαν πολλές προσφορές, αλλά επικράτησε η Μυθωδία!!!! Το CD υπάρχει μέσα στον δορυφόρο και παίζει συνέχεια τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου!
Η συναυλία ήταν πληρωμένη από τη NASA και το ελληνικό κράτος δεν έβαλε ούτε μια δραχμή για να υποστηρίξει αυτόν τον μεγάλο Έλληνα που είναι αναγνωρισμένος στα πέρατα του κόσμου. Αρκετοί άνθρωποι όταν άκουσαν την Μυθωδία πίστεψαν ότι κάπου στο υπόβαθρο υπήρχαν στίχοι και για το συγκεκριμένο θέμα έγιναν και κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση όπως του Κώστα Χαρδαβέλλα. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι στο υπόβαθρο πραγματικά ακούγονται στίχοι. Πάμε να τους δούμε παρακάτω:

Στην Λεπτοκαρυά σήμερα κάτω από το θεϊκό βουνό τον Όλυμπο,

 με τις  πολυποίκιλες ομορφιές του, είμαστε από τούς τυχερούς Έλληνες...! Διότι  μπορούμε και  απολαμβάνουμε εμείς  τις τέσσερις εποχές  του έτους ,σε θεϊκό  περιβάλλον...!


Το χειμώνα ,στην Λεπτοκαρυά  το μεγαλύτερο κρύο το κάνει συνήθως τον Ιανουάριο, αλλά οι ψυχρές μέρες διακόπτονται από τις ηλιόλουστες αλκυονίδες ημέρες οπότε ο καιρός γίνεται θεϊκός ,γλυκός, ιδίως στην παραλία  διότι  εκεί επιδρά η θάλασσα…!



Ο χειμώνας φέρνει μεταβολές στη φύση και στον άνθρωπο. Τέλος εξαιτίας του μεγάλου κρύου, στη Λεπτοκαρυά  σκοτώνονται πολλά μικρόβια και διάφορα βλαβερά ζιζάνια…!


Ωστόσο: όπως συμβαίνει γενικότερα στην χώρα μας, από το κρύο του  χειμώνα γλυτώνουν, και μάλιστα επιδοτούνταi. Οι ψέυτες, οι απατεώνες, η διαφθορά, και τα λαμόγια . «Έτσι  για να έχουμε και κάτι τις κοινό …!»
ΟΡΦΕΑΣ

«Ξέρεις ποιος είμ’ εγώ, ρε;» ...



Παντελής Mπουκάλας

Πώς ακριβώς εκτυλίχθηκε το επεισόδιο το ξέρουν μόνον όσοι το έζησαν: ο κ. Κίμων Κουλούρης, η κόρη του και οι δύο ειδικοί φρουροί. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι δεν το έζησαν με την ίδια ένταση αισθημάτων και υπό την ίδια οπτική. Επίσης βέβαιο είναι πως η μνήμη μας μεροληπτεί όταν...


Οι Ελληνίδες την βρίσκουν... χειροκίνητα!




 Άντρες χανόμαστε! Η ερωτική ζωή των Ελληνίδων περνά κρίση και μάλλον φταίμε εμείς. Διαβάστε τα αποτελέσματα νέας έρευνας...
Η ερωτική ζωή των Ελληνίδων, όπως φαίνεται περνά... κρίση καθώς 6 στις 10 γυναίκες δηλώνουν πως αυτοϊκανοποιούνται, όπως καταγράφουν επίσημα στοιχεία ελληνικών ερευνών. 

Εν έτει 2011, η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, με αποτέλεσμα να βρίσκει "τον έρωτα" υπό την μορφή της αυτοϊκανοποίηση.! 

Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%.

Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.


Οι "αστικοί μύθοι" του οργασμού