ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Ελληνισμός διαπρέπει, ποτέ δεν ήταν ραγιάς…!
Ωστόσο, συμφωνώ ότι ραγιάδες είναι ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ειδικά του εσωτερικού χώρου της Ελλάδας,  και λιγότερο του εξωτερικού …!
Όσο αναφορά το θέμα , ενώ η θρησκεία αποκαλεί  τους αρχαίους υμών προγόνους , Ειδωλολάτρες  …! Την ίδια ώρα , κρατάει ως και σήμερα, τη γραφή των αρχαίων υμών προγόνων,…!!!!!
 Αφιερωμένο σε όλους…
Εμείς, απλά, σας μιλάμε για την σημαντικότερη, προσωπικότητα, της αρχαιότητας τον Ορφέα στον Όλυμπο στα Λείβηθρα ,  όπως καταγράφετε στα  « Ορφικά κείμενα »  και για τον δημοφιλέστερο μύθο των συναισθημάτων και των ιδεών ο «Ορφέας στον Άδη» είναι το μαγικό σύνθημα, που ανοίγει τις πόρτες του μυαλού και της καρδιάς ,των Ανθρώπων. Ανοίγει τις σιδερένιες αόρατες πόρτες του σκότους, διαλύει, τα στατιστικά δεδομένα, της μεγιστοποίησης του τίποτα, και προωθώντας την αφύπνιση, μέσα από την Ελληνική γραμματεία με στόχο την κατανόηση και περαιτέρω ανάπτυξη της Μουσικής σύλληψης με την οποία ο ΟΡΦΕΑΣ καλλιέργησε τους επιμέρους κλάδους που κίνησαν το ενδιαφέρον του ανθρωπιστικού ιδεώδους σε κάθε κλάδο…! Iστορία, Λογοτεχνία, Λαογραφία, Θέατρο, Θεολογία, Μουσική, Φιλοσοφία, Αστρολογία…!
Ο Ελληνισμός , όχι μόνο είναι υπαρκτός μέσα από την Ελληνική Γραμματεία  στην υφήλιο, αλλά είναι και ο καθοδηγητής της ανθρωπότητας …!
Αγωνιζόμενοι εσείς, και εμείς για την ανάδειξη του Ορφεα…Προσφέρουμε καθημερινός μεγάλο έργο προς την πατρίδα μας…αλλά και στην ελευθερία της  ανθρωπότητας
Ελπίζουμε τούτος ο ηλεκτρονικός τόπος να μας βοηθήσει κάτι  να  πετύχουμε.
ΟΡΦΕΑΣΛΕΙΒΗΘΡΑ ΌΛΥΜΠΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: