ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ήρθε η ώρα για πανστρατιά της Νέας Δημοκρατίας




 Επιτέλους τελείωσαν οι αναβολές, οι δικαιολογίες, η μεγάλη αναμονή, η αναποφασιστικότητα. Βαδίζουμε ολοταχώς προς τις νέες εκλογές!

Και λέω επιτέλους, γιατί οι εκλογές μας δίνουν την ευκαιρία να ακούσουμε λεπτομερώς και δια στόματος Αντώνη Σαμαρά, για ακόμα μια φορά[ντιμπέιτ]
τις μοναδικές σοβαρές προγραμματικές δηλώσεις ενός κόμματος, που παρά τις αβλεψίες και προχειρότητες του παρελθόντος, επανέρχεται στην αρχική του τροχιά, της τροχιά του ιδρυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του έβαζε πάντα το καλό της Πατρίδας!

Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε αρκετές φορές τον αρχηγό της Ν.Δ. τις τελευταίες μέρες, να μας καλεί σε έναν αγώνα με γνώμονα το Καλό, την Προκοπή του Τόπου, το Μέλλον των Νέων, την Αξιοπρέπεια των Ελλήνων, την Ανάκαμψη, την Ευημερία. Ακούσαμε επίσης αναφορές σε ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, προσγειωμένο, ειλικρινές που το καταλάβαμε όλοι μας. Ευχάριστη η απουσία της ξύλινης γλώσσας. Στη θέση της ο μεστός, ζεστός, ανθρώπινος, πατριωτικός λόγος του Αντώνη Σαμαρά. Βλέπετε τόσα και τόσα χρόνια μας είχαν μάθει σε εντελώς, μα εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις... Τώρα ήρθε η ώρα της σοβαρής Ελπίδας, της πολυπόθητης και πραγματικής Αλλαγής, του καλλίτερου Αύριο.


Η προκήρυξη των νέων εκλογών ήταν ωστόσο απαραίτητη και για έναν επιπλέον λόγο. Έχουμε βαρεθεί να ασφυκτιούμε κάτω από την πίεση των κατευθυνόμενων δημοσκοπήσεων και των μηντιακών ερμηνειών του πολιτικού γίγνεσθαι. Ήρθε η ώρα για πραγματική πανστρατιά της Νέας Δημοκρατιας,και όλων το υγιών δυνάμεων της κέντρο-δεξιάς, και λαϊκής πατριωτικής δεξιας.


Οι επικίνδυνες ιδέες και αντιλήψεις της αριστεράς πρέπει να μείνουν στο περιθώριο για το καλό του έθνους. Διανύουμε δύσκολες εποχές και δεν επιτρέπονται άλλα πειράματα σε βάρος του Ελληνικού λαού, η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από υγιείς δυνάμεις και όχι από πολιτικούς σχηματισμούς επικίνδυνους για την χώρα.
Αυτοί του πολιτικού χώρου που αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που αναγνωρίζουν στην Θράκη τουρκικές μειονότητες, που υιοθετούν τις πολιτικές του Π.Α.Σ.Ο.Κ πρέπει να μπουν στο περιθώριο του Ελληνικού λαού.

Ήρθε η ώρα για πανστρατιά της Νέας Δημοκρατίας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΓΚΟΥΝΟΣ 
ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ.ΤΟ.ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: