ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Επέστρεψε ο θριαμβευτής της Κωνσταντινούπολης





  Με το χρυσό μετάλλιο να λάμπει γύρω από το λαιμό του, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης Χονδροκούκης, μαζί με τον Κώστα Μπανιώτη.

Ο 24χρονος άλτης, ο οποίος με το άλμα στα 2.33 μ. αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, κάνοντας υπερήφανους τους απανταχού Έλληνες, εμφανίστηκε πανευτυχής για αυτή του την επιτυχία, ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συγγενών και των φίλων, που έσπευσαν να τον υποδεχτούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν υπήρξε κάποιος εκπρόσωπος από την Πολιτεία, καθώς αυτό είχε ζητήσει ο προπονητής και πατέρας του Χονδροκούκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Κυριάκος Χοδροκούκης με δηλώσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας είχε εξαπολύσει επίθεση κατά των πολιτικών, αναφέροντας: «Ακούμε πράγματα που ανατριχιάζουμε. Κλείνουν γήπεδα. Καταργούνται τα πάντα σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Τα πάντα δεν είναι οικονομικά.

Η πολιτεία θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έχουν οικονομικό αντίκρισμα, τα οποία όμως θα μπορούσε να είχε κάνει για να διευκολύνει τη ζωή των αθλητών, την προπόνηση των αθλητών. Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κάποιον αθλητή. Η επιτυχία είναι ατομική και της ομοσπονδίας που παλεύει με λίγα όπως μπορεί για να βοηθήσει τους αθλητές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: