ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Επαφές και συναντήσεις για τη διεκδίκηση της δημαρχίας του Δίου - Ολύμπου


 
 Επαφές και συναντήσεις δίνουν και παίρνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα στη Νότια Πιερία σχετικά με τις υποψηφιότητες για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Δίου – Ολύμπου. Φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ότι ο...  








νυν δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Φαρμάκης, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, όπως και οι επικεφαλής των υπόλοιπων δημοτικών συνδυασμών, ο Κώστας Δημητριάδης, η Κατερίνα Κουρίτα και ο Άρης Ρεμπατσιός. 
  Η έντονη κινητικότητα εδώ και κάμποσο καιρό του πρώην δημάρχου Δίου - Ολύμπου Γιώργου Παπαθανασίου δείχνει ότι προετοιμάζει σταθερά το έδαφος για παν ενδεχόμενο. Επίσης ο πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριος Φαρμάκης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Λιτοχώρου Βαγγέλης Γερολιόλιος "ακούγονται" έντονα για ενδεχόμενη κάθοδο στον εκλογικό στίβο της διεκδίκησης της δημαρχίας. Το όνομα του πρώην αντιδημάρχου Δίου - Ολύμπου Πέτρου Κιάφα, καθώς και το όνομα του πρώην αντινομάρχη Πιερίας και πρώην υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ  Αστέριου Τόκα "παίζουν" το τελευταίο χρονικό διάστημα και "ακούγονται" επίσης από όλο και περισσότερους ως ενδεχόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι.
  Επαφές και συναντήσεις με μεθοδικό και εξαιρετικά διακριτικό μέχρι στιγμής τρόπο πραγματοποιεί όμως και ένα δυνατό όνομα από τον πρώην δήμο Ανατολικού Ολύμπου με διάφορα πρόσωπα σε όλο το πλάτος και το μήκος του δήμου Δίου - Ολύμπου, η ενδεχόμενη κάθοδος του οποίου θα αποτελέσει έκπληξη και θα προκαλέσει αναταράξεις στα μέχρι τώρα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης της Νότιας Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: