ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» στην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης




Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Μακεδονίας-Θράκης) επισκέφτηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής του διεθνούς θεσμού που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.

Την... 
  

 
 
 
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκπροσώπησαν ο κύριος Αντώνης Αθανασιάδης, προϊστάμενος διοικητικών θεμάτων της ΔΙΔΕ Πιερίας και η κυρία Μυράντα Παππά, προϊσταμένη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κύριος Αθανάσιος Μπίντας και το μέλος των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» κύριος Αριστείδης Αγγέλου.

Η επιτροπή αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στη συνέχεια της θητείας της Υπουργού κυρίας Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, μετέφερε την ικανοποίηση και ευαρέσκεια του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κύριου Ιωάννη Καζταρίδη για την αμέριστη αρωγή της Υπουργού προς τα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ».

Στην Υπουργό απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τη στήριξη και το ενδιαφέρον της σχετικά με τη διοργάνωση.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της διεθνούς νεανικής συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη διεξαγωγή της. Η κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ένθερμα χορήγησε την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης στα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» και υποσχέθηκε την προσωπική της παρέμβαση για την ευόδωση των στόχων του θεσμού που είναι πνευματικός, πολιτιστικός, διαπολιτισμικός, αλλά και που ενέχει αναπτυξιακό χαρακτήρα για την περιοχή μας.

Υποσχέθηκε να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό παντοιοτρόπως, ακόμα και με προσωπική της παρέμβαση. Η επιτροπή έθεσε υπόψη της κυρίας Υπουργού την σπουδαιότητα του θεσμού, τον οποίο στηρίζουν το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Παιδείας, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unesco, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, οι Δήμοι και μαζικοί φορείς της Πιερίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: