ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Την έκπληξη του για τις μισθώσεις ακινήτων στον Σ.Σ. Πλαταμώνα εκφράζει το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Σουηδίας


Με επιστολή του στα «Σ.Ν» ο υπεύθυνος του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σουηδίας κ. Ανδρέας Μπούκας εκφράζει την έκπληξη του για την μίσθωση ακινήτων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πλαταμώνα και αυτό όπως υποστηρίζει ο υπεύθυνος του Κέντρου  χωρίς να ενημερωθούν για την τύχη των δικών τους προτάσεων.  Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του κ. Μπούκα.


 Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Σουηδίας
Στοκχόλμη 5 Σεπτεμβρίου 2012
Προς      Τα Σιδηροδρομικά Νέα
Θέμα: Μίσθωση Σ.Σ. Πλαταμώνα

Αξιότιμε κ. Γιαννακίδη,
Από αναρτήσεις σας πληροφορήθηκα σήμερα για τις προκηρύξεις και τις μισθώσεις του Σ.Σ. Πλαταμώνα και των περί αυτού κατοικιών.
 Ομολογώ πως εκπλάγηκα!
 Έχοντας υπόψη το από διετίας έκδηλο ενδιαφέρον του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Σουηδίας (ΚΕΠΣ) να μισθώσει τα εν λόγω κτίρια και την ξεκάθαρη δήλωση των στόχων αξιοποίησης των κτιρίων ως παράρτημα του ΚΕΠΣ και πολιτιστικού πολυχώρου, εντυπωσιαζόμαστε (το ελάχιστο) από τις συνοπτικές διαδικασίες μίσθωσης, την αγνόηση των προτάσεών μας και την μίσθωση του χώρου με κατώτερο μίσθωμα -απ’ ότι είχε μας είχε αναφερθεί. Το θέμα της μίσθωσης (ή και αγοροπωλησία) είχε προσκρούσει σε εσωτερικές διαδικασίες της ΓΑΙΑΟΣΕ και εν καιρώ θα ενημερωνόμασταν...για να προχωρήσουμε στη μίσθωση.
 Χαρακτηριστικά σας αναφέρω πως για το θέμα αυτό έχουμε στείλει τέσσερεις σχετικές επιστολές (20 Μαΐου 2010, 25 Αυγούστου 2010, 12 Φεβρουαρίου 2011 και ηλ. επιστολή στις 6 Απριλίου 2011), επικοινωνήσαμε πολλές φορές με το τηλέφωνο αλλά ουδέποτε λάβαμε έγγραφη απάντηση ή πρόταση ή έστω ανακοίνωση για να συμμετέχουμε στο ”διαγωνισμό” με προσφορά.
Ίσως το θέμα χρήζει κάποιου ελέγχου.

Με εκτίμηση

Ανδρέας Μπούκας
Διευθύνων το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Σουηδίας(ΚΕΠΣ)

 «Σ.Ν» Ελπίζουμε η απάντηση από την ΓΑΙΑΟΣΕ θα είναι άμεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: