ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Οι έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν όταν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα ....μια φαρμακοβιομηχανία θα ενδιαφερθεί η Γερμανική Bayer



Δεν πέρασαν λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δημόσιες παραινέσεις της Γερμανίδας Καγκελαρίου Α. Merkel να προσέχουν πολιτικοί και παράγοντες τις αναφορές τους περί χρεοκοπίας της Ελλάδος γιατί βλάπτουν τα σχέδια επίλυσης της κρίσης χρέους, ο διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας Bayer Marijn Dekkers ανέφερε ότι αν αποχωρήσει η Ελλάδα από το ευρώ θα μπορέσει να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητα της.

«Η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ μπορεί να είναι καλύτερη λύση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, δήλωσε ο Dekkers, σύμφωνα με την Post Rheinische.

Με το δικό της νόμισμα, θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς η Ελλάδα ενώ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσει την βαθειά ύφεση, διατηρώντας παράλληλα το ευρώ ισχυρό, θα αποτρέψει το φαινόμενο του ντόμινο που θα μπορούσε να πλήξει την Ισπανία και την Πορτογαλία, δήλωσε ο Dekkers.

Πέραν από την Ελλάδα ο CEO της Bayer αναφέρθηκε και στα σχέδια της φαρμακοβιομηχανίας.
Αν τα φάρμακα που σχεδιάζει η Bayer αναπτυχθούν επιτυχώς όσο έχει προβλεφθεί η εταιρεία θα μπορούσε να καταταχθεί μέσα στις 10 μεγαλύτερες παγκοσμίως.

Η Bayer δεν είχε ανάγκη να κάνει μια μεγάλη εξαγορά ή συγχώνευση με έναν ανταγωνιστή ανέφερε ο CEO.
O Dekkers τόνισε ότι ούτε θα πουλήσει ούτε επιδιώκει να συγχωνεύσει θυγατρικές εταιρίες.









www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: