ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Independent: "O Έλληνας ζητιάνος περιοδεύει ξανά"..




''Ο Έλληνας ασθενής επιστρέφει ξανά για βοήθεια'' είναι το πικρόχολο σχόλιο της βρετανικής Independent σε σημερινό της άρθρο.  ''Ο Έλληνας ζητιάνος περιοδεύει για μία ακόμη φορά στις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης Αντώνης Σαμαράς ζητάει περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του Μνημονίου'' αναφέρει....
ο αρθρογράφος.

Μάλιστα τα ειρωνικά σχόλια και ερωτήματα συνεχίζονται...''γιατί μετά από τόσα δις ευρώ που έριξε η Ευρώπη στη χώρα μας ως βοήθεια, χρειάζεται να απλώσουμε και πάλι το χέρι''.

Βέβαια κάτω από τους υποτιμητικούς τίτλους ο αρθρογράφος βρίσκει λίγο χώρο για να πει και την αλήθεια. Πως δηλαδή η Ελλάδα στενάζει ευρισκόμενη σε βαθιά ύφεση εδώ και πέντε χρόνια, με την ανεργία να έχει εκτιναχθεί στο 23%.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα η τύχη της Ελλάδας θα κριθεί στη συνάντηση Μέρκελ Σαμαρά, εαν δηλαδή πείσει ο Έλληνας Πρωθυπουρός το μεγάλο αφεντικό της Ευρώπης, την Γερμανίδα Καγκελάριο.
Όλα παίζονται εκτιμά η εφημερίδα:''Η Μέρκελ ή θα σπρώξει τους Έλληνες στην έξοδο για να διατηρήσει τη συνοχή της κυβέρνησης της, ή θα τους βοηθήσει με τον κίνδυνο να καταρρεύσει''.
Από:  citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: