ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δήλωση του βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη για το επεισόδιο κατά κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Σιδηρόκαστρο :





Η απάντηση στις πρακτικές που προωθούν τον εκφασισμό της κοινωνίας είναι η συνετή και υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας

Η απρόκλητη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στη λαϊκή αγορά Σιδηροκάστρου είναι το δεύτερο περιστατικό βίας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς σήμερα. Πρωταγωνιστές και στα δυο επεισόδια είναι νεοκλεγέντες βουλευτές του κόμματος που συστηματικά περιφρονεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και απορρίπτει τις στοιχειώδες αρχές λειτουργίας του πολιτικού μας πολιτισμού. Η απάντηση στις πρακτικές που προωθούν τον εκφασισμό της κοινωνίας είναι η συνετή και υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας. Στις προκλήσεις των ακροδεξιών σταγονιδίων απαντάμε ισχυροποιώντας, με τη στάση μας και τις πολιτικές μας θέσεις, τη λειτουργία των θεσμών. Το ΠΑΣΟΚ, εκφραστής της μεγάλης δημοκρατικής παράδοσης του τόπου, είναι το πολιτικό ανάχωμα στη λογική των διχοστατικών διακρίσεων που προωθούνται από ακραίες δυνάμεις του τόπου. Είναι ακόμη ο εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας και της πολιτικής ευθύνης που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία για να επιχειρήσει την υπέρβαση της κρίσης και να παραμείνει στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: