ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο εκλογέας αποφασίζει δίχως ουσιαστική γνώση του πραγματικού προβλήματος!!!!!!!!!


Κων/νος Γιάντσιος τ. αντιδήμαρχος του τ. δήμου 

 ανατολικού Ολύμπου και ο τ. Δήμαρχος
 Ο Αστέριος Χονδρόπουλος  

                Ο Τριανταφυλλάκος :στηρίζουμε Λεπτοκαρυά Γιώργο Κεχαγιά.
Κων/νος Γιάντσιος τ.αντιδημαρχος ανατολικού Ολύμπου


 Ο εκλογέας...  
   
Το πρόβλημα με την εκλογική ετυμηγορία είναι πως ο εκλογέας που αποφασίζει δίχως ουσιαστική γνώση του πραγματικού προβλήματος – παρασυρόμενος απλά από τις διακηρύξεις παρατάξεων που θέλουν να του χαιδέψουν τ’ αυτιά – δεν κάνει κακό μόνο στον εαυτό του. 


Παρασύρει στα αδιέξοδα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, η και εκατομμύρια, άλλους. Η άποψη πως μπορεί η κοινή συνισταμένη της λαικής ψήφου να είναι «σοφή» δεν έχει βάση στην πραγματικότητα.
Διότι έτσι, με μεγάλες λαικές πλειοψηφίες που στήριξαν πολιτικές άφρονες κι ελλειμματικές, ο τόπος έχει κυλίσει στα αδιέξοδα. Και η επόμενη φάση περιμένει στην γωνία.


 Κατά συνέπεια η αντίληψη πως οι δημοκρατικές ετυμηγορίες δεν οδηγούν ποτέ σε καταστρεπτικά πολιτικά αποτελέσματα δεν είναι ακριβής. Στις περισσότερες περιπτώσεις η λαική επιλογή στηρίζεται σε σφαλερή απεικόνιση της πραγματικότητας.
 Τα μοντέλα της πραγματικής ζωής που παρουσιάζονται στους ψηφοφόρους στηρίζονται σε βαθιά, συνεχόμενη και συστηματικά εσφαλμένη προβολή της αλήθειας. Και είναι φυσικό, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τα αποτελέσματα να μην αντανακλούν αυτό που θα ήταν καλό για τον τόπο.
                                                                               Λεπτοκαρυά: 
Ουσιαστικά τώρα δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Είναι ανάγκη όμως να διαμορφώνουμε αντιλήψεις όσο γίνεται πιο κοντά στα πραγματικά προβλήματα.  Εμείς οι πολίτες είμαστε δικαιολογιμενα  όλοι οργισμένοι. Να δικαιολογήσω  ακόμη και τη ψήφο της οργής κατά του δικομματισμού. Δεν πρέπει  όμως σε καμιά περίπτωση να πάμε στα άκρα  , δεξιά και αριστερά. Για να διασωθεί η δημοκρατία.Και να εξασφαλισθεί η ευημερία…
Τι θα λέγατε ότι μεταξύ άλλων, πρέπει να στηρίξουμε και τον χωριανό μας  από τη Λεπτοκαρυά τον Γιώργο Κεχαγιά,: Και υποψήφιο βουλευτή της  Πιερίας, με τους ανεξάρτητους Έλληνες...!!!!! 


Κων/νος Γιάντσιος τ. αντιδήμαρχος του τ. δήμου  ανατολικού Ολύμπου 
Υ.Γ.Ο Αστέριος Χονδρόπουλος τ. Δήμαρχος  του τ. δήμου ανατολικού Ολύμπου ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΕΧΑΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: