ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ανω κάτω η ΝΔ από τις δηλώσεις Μεϊμαράκη.

Αναταραχή και τριγμούς προκάλεσαν στη Νέα Δημοκρατία οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος έκανε λόγο για «τζάμπα μάγκες», οι οποίοι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα επερχόμενα μέτρα. «Κύκλοι» της ΝΔ έσπευσαν να τονίσουν ότι ο κ.Μεϊμαράκης δεν απευθυνόταν προς τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όσα είπε αφορούσαν τον Μάκη Βορίδη και τα λεγόμενά του.

Λίγοι ήταν αυτοί που πείστηκαν ότι
τα βέλη «Μεϊμαράκη» και η οξύτατη κριτική του, δεν ακουμπάει τον επικεφαλής του κόμματος. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ άνοιξε «θέμα» εντός του κόμματος, αναφορικά με την λειτουργία και αποτελεσματικότητα της ηγετικής ομάδας, κάτι που ασφαλώς έχει τουλάχιστον έμμεσο «αντίκτυπο» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα και αυτό είναι επίσης εξόχως σημαντικό, ο κ.Μεϊμαράκης, επιχειρηματολόγησε κατά της ρητορικής που εκφράζει η ΝΔ και σχετίζεται με το διαφορετικό μείγμα πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση. «Εσείς πιστεύετε ότι έχει διαφορά η πολιτική Τσίπρα από την πολιτική Σαμαρά ή η πολιτική Μητσοτάκη αν έρθει; Αυτή θα εφαρμόσουμε και εμείς άμα τα υπογράψει κιόλας( σσ τα μέτρα», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος επιχείρηση παράλληλα να εξηγήσει την θέση του, για την πολιτική της εθνικής συνεννόησης.

«Αφού έχεις να διαχειριστείς μια περίοδο φτώχειας, κατάθλιψης, δυστυχίας, και βγαίνει ο Τσίπρας και τον θέλουμε και οι ξένοι και είναι να πάρουμε και κάποια μέτρα και το σκέφτονται να τα πάρουνε, άστονε…, αφού έριξε ο Γιωργάκης τον Κώστα και έριξε ο Σαμαράς τον Παπαδήμο και έριξε ο Τσίπρας τον Σαμαρά και πάει λέγοντας, και τι γίνεται τώρα;», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή:  sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: